Verzenden & retourneren

Retourservice

We besteden de grootste zorg aan jouw bestelling en hopen dat je tevreden bent over je aankoop. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je aankoop dan kan je jouw order, binnen veertien dagen na ontvangst, retourneren.

Tijdens deze periode dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in originele staat en verpakking retourneren conform de onderstaande instructies.

Retoursprocedure

Indien je gebruik wilt maken van jouw herroepingsrecht dien je de volgende procedure te volgen:

  1. Stuur ons een email over het terugkomende artikel.
  2. In de email kan je aangeven wat jouw voorkeur heeft, of je het model wenst te ruilen of dat je jouw aankoopbedrag terug wenst te ontvangen. Een retour wordt echter altijd door de retourenafdeling beoordeeld om te kijken of het daadwerkelijk mogelijk is aan deze voorkeur te voldoen;
  3. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd naar:
  • Lambertz & Visser
  • Mercuriusweg 47-49 
  • 6971 GV, Brummen
  • Nederland

Wij adviseren je het pakket aangetekend te verzenden i.v.m. kwijtraken of beschadigen. Dit is niet verplicht. Wanneer je jouw pakket aangetekend terugstuurt naar ons, hoeft dit niet extra verzekerd. (Retour verzendkosten zijn voor jezelf).

Op het moment dat je zending is geaccepteerd, krijg je binnen 7 werkdagen jouw geld terugbetaald.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling nog voor je te wijzigen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn de producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €7,25 voor bestellingen onder de €50,- 
  • Gratis voor bestellingen vanaf €50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL OF PostNL. Over het algemeen zal de aflevering binnen 3 dagen plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.