KANARIE®

 
Tijd voor bombarie. Met bombarie, afgeleid van het Franse woord ‘bombarde’, verlangen we stiekem naar een beetje reuring in de tent, naar spanning en sensatie. Dat is waar we voor staan. Dat gevoel van saamhorigheid met een vleugje baldadigheid. 
 
Fluitend het grensje opzoeken
Wij willen dat die saaie kringverjaardag uitloopt tot een feest waar je ‘u’ tegen zegt, dat men na afloop van het luxe diner ‘Kanarie’ noemt als het culinaire hoogstandje en dat er in de stad wordt gehunkerd naar die fris en fruitige verademing die we de Kanarieshot noemen. 
 
Easy peasy lemon squeezy
Want dat is-ie, een makkelijk wegdrinkertje. De citroenshot heeft 10% alcohol. Waar die naar smaakt? Naar meer. Dat vleugje baldadigheid komt terug in het shotje met een uitdagend zacht zuurtje in de afdronk. Niet te zoet én niet te zuur. Koud het lekkerst. Daar word je toch hitsig van?!
 
Where the bombastic extravagance takes flight
Inmiddels zijn we geland in kroegen, cafés, clubs en restaurants, maar ook in slijterijen en supermarkten. Geen stress, je kan ‘m nu ook gewoon snel en makkelijk via deze website bestellen, heerlijk vanaf je eigen thuis.
 
Proost, lieve mensen van het goede leven!
 
Team Kanarie.